2011. június 29., szerda

Forray R. Katalin: Muzsikusnak lenni - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Muzsikusnak lenniA könyv listaára: 1636 Ft. Leírás:
A kulturális és a munkaügyi minisztérium 2005-ben átfogó programot indított a legalább háromezer fős roma muzsikustársadalom támogatására. A projektekre szánt százötvenmillió forint az Országos Szórakoztatózenei Központon keresztül jut el az érintettekhez. Az Országos Foglalkoztatási Alapítvány 2006 elején ki is írta a pályázatot, melyre szakképzett, regisztrált álláskereső roma zenészek pályázhattak. A tervet sokan dicsérték, a megvalósítást, főként az OSZK rugalmatlanságát a sajtóban bírálták. Forray R. Katalin azt vizsgálja, vajon miért nem sikerült komoly eredményt elérni, miért szorul ki a cigányzene (mert alapvetően erről a műfajról van szó, bár a pályázat és a roma muzsikus kifejezés minden szórakoztató műfajt magában foglal) miért szorult ki a vendéglátó helyekről. A szerző könyve elején vázolja a minisztériumi kezdeményezést, bemutatja a célcsoportot, számot vet a közönségigény hivatalosan tételezett és valós paramétereivel, a mai vendéglátás és a cigányzene viszonyával, a képzés és a szakvizsga mai követelményeivel, a muzsikusszervezetek rivalizálásával és a muzsikustársadalom részéről kapott támogatásukkal. A kötet záró fejezete pontokba szedve fogalmazza meg a valós problémákat (pl. a roma attribútum a kiírásban nem teremt világos helyzetet, téves a közönségigény hanyatlásra vonatkozó indoklás, valójában a médiában alig adnak helyet a cigányzenének, és a cigányzene nem ott van jelen, ahol élni tudna stb. ), és javaslatokat tesz a szélesebb körű foglalkoztatás, a cigányzene elterjesztése érdekében. A bibliográfiával és a cigány közösségek zenekultúráját bemutató függelékkel (benne a cigányzenével kapcsolatos internetes portálok gazdag listájával), szerkesztői utószóval és angol nyelvű összefoglalóval záródó kötet a cigány foglalkoztatáspolitikában dolgozók számára fontos munka. ISBN: 978-963-642-196-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 385 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 04:55
. Forray R. Katalin: Muzsikusnak lenni - Jelenlegi ára: 1 385 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése