2011. április 30., szombat

Hengeres vasalógép, mángorló felújítva - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Hengeres vasalógép, mángorló, háztartási használatra vagy ipari jellegű vasalásokhoz, amikor nagyobb mennyiségű ruhát és gyorsan kell kivasalni. A forgó vasalóhengeren a huzat most lett kicserélve, megvarrva, felújítva teflonos vasalószövetből, maga a gép szép állapotú, megtisztított, tökéletesen működik. Egy speciális kihúzható karra akasztható a szövet, hogy ne gyűrődjön (lásd a képeket). A működést lámpák jelzik, Ki/be kapcsoló gomb, 1-2-3 fokozatba állítható forgási sebesség, a pedál lábbal való megnyomására indul el a tulajdonképpeni vasalás, mely során a liftmotor ráhúzza a forró vasalófelületet a hengerre, és a továbbítómotor elkezdi forgatni a hengert. A henger forgása hajtja be a textíliát. A fából készült ujjvédő akadályozza meg, hogy a gép bekapja a kezünket, és így könnyebb rátolni a textilt. Ha bekapja az ujjat vagy begyűri a szövetet, akkor sincs baj, mert a pedál felengedésekor vagy oldalt egy tengelykapcsoló vészgomb (piros színű) megnyomásával szétugrik a henger és a vasalópofa, és leáll a vasalás.
Dupla fűtőszálas, melyek két zónában melegítenek, mindkét oldalt (a henger jobb és baloldala) külön fűtőszál gondoskodik a melegítésről. A két zóna külön beállítható két külön hőfokszabályzóval a kívánt hőfokra, műszálastól a lenvászonig, akárcsak egy normál vasalónál. A vasalópofa vastag rozsdamentes acélból van.
Nem gőzölős, nincs gőztartály vagy víztartály, normál mángorló vasaló.
Összehajtható, és felállítva kis helyet foglaló (lásd a képeket) gép, gurulós kerekei vannak, négy kerék, masszív és könnyen mozdítható szerkezet, két fülénél fogva két ember könnyedén szállíthatja. Kábeltartójára feltekerhető az elektromos vezetéke. Szép tiszta, nem ütött kopott, megkímélt keveset használt gép, nem mai gyártmány, de időtálló, minőségi német.
Privileg/Quelle gyártmány, totál 2640 watt, 16 amper, ebből 2500 watt fűtés, + 60 watt liftmotor +140 watt hengerforgató motor.
Felállítva (vasalási helyzetben) a gép 1 méter magas, 40 cm széles, a henger 86 cm hosszú, és 14 cm átmérőjű a henger.
A termék Nyíregyházán található, csak személyes átvétel lehetséges a nagy súly miatt. Személyes átvétel előtt szemrevételezhető, kipróbálható.


Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-19 00:37
. Hengeres vasalógép, mángorló felújítva - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése